Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Bengkel & Pakej

5 RULES

Teknik Jana 5 Angka Sebulan Dengan FCPO

Terbongkar: 5 Angka Sebulan Dengan Hanya 5 Jam Sehari?

Bukan FOREX, Skim MLM atau Insurans.

Tidak Perlukan Modal Yang Terlalu Tinggi.

Kaedah Yang 100% Patuh Syariah & Di Ikitiraf Bursa Saham

Tidak Perlu Daftar Syarikat Atau Perniagaan Sendiri.

Tidak Perlu Sewa Ofis & Bayar Gaji Atau KWSP.

Boleh Buat Secara Part Time Dari Rumah.

Bukan FOREX, Skim MLM atau Insurans.

Tidak Perlukan Modal Yang Terlalu Tinggi.

Kaedah Yang 100% Patuh Syariah & Di Ikitiraf Bursa Saham

Tidak Perlu Daftar Syarikat Atau Perniagaan Sendiri.

Tidak Perlu Sewa Ofis & Bayar Gaji Atau KWSP.

Boleh Buat Secara Part Time Dari Rumah.

LIHAT VIDEO DIBAWAH BAGAIMANA TRADER INI MENJANAKAN PENDAPATAN 5 ANGKA BERSAMA STUDENT BELIAU

Anda Ingin Tahu Cara Menjanakan Pendapatan Daripada Commodity Trading.Daftar sekarang Untuk Mendapat Video Dan Ebook Pecuma

Masukkan nama dan email anda untuk kami send ebook ke email anda.

PENAFIAN

Pihak WR Trader tidak mengakui bahawa anda pasti akan capai keuntungan atau kerugian seperti yang di website ini, di laman-laman media social atau mana-mana media baik fizikal ataupun digital milik WR Trader atau WR Media & Event. Kursus-kursus kami dan alatan yang kami cadangkan hendaklah digunakan sebagai 'alat' bantuan belajar sahaja, sebarang kerugian disebabkan menggunakan alat-alat yang kami cadang anda gunakan, kami tidak akan bertanggungjawab. Jika anda ingin menggunakan duit sebenar melabur, kesemua keputusan yang anda akan lakukan adalah tanggungjawab anda. Segala 'track record' trading kami yang kami tunjukkan kepada anda adalah benar dan pihak kami tidak perlu membuktikan kesahihannya dalam apa bentuk sekali pun. Pelaburan komoditi adalah satu pelaburan alternatif yang mempunyai risiko tinggi dan harga turun naik berbanding dengan saham konvensional dan pelaburan bon. Walaupun ia menawarkan manfaat daripada segi kepelbagaian dan pulangan yang lebih tinggi, ia tetap mempunyai risiko tersendiri dan pelabur perlu memahami sepenuhnya mengenai produk tersebut sebelum melibatkan diri. Kami tidak akan bertanggungjawab di atas kerugian anda. Kami juga tidak sama sekali mengambil modal untuk berdagang bagi pihak anda, kami hanya berkongsi cara-cara trading kepada anda. Segala keuntungan dan kerugian adalah hasil dari tindakan anda sendiri. Oleh kerana ia melibatkan perdagangan kontrak niaga hadapan, pelabur juga harus memahami ciri-ciri uniknya dan dapat menilai risiko perdagangan niaga hadapan.

Berhenti Trial And Errors

Dari: Wafi Azian, "WR Trader" Beroperasi Secara Underground
Kepada: Sesiapa Yang Ingin Jana Pendapatan Tambahan

Hi kawan...

Seperti yang anda tahu, ada pelbagai cara menjana pendapatan tambahan setiap bulan, dan bukan semua cara tersebut memerlukan anda untuk menguruskan perniagaan sendiri, menjual insuran, atau terlibat dalam skim MLM.

Apa maksud saya?

Antara ribuan billionaire di dunia, hanya segelintir yang menjadi kaya dengan memulakan perniagaan sendiri. Yang lain? Dengan melaburkan wang mereka secara bijak, dengan panduan yang betul, untuk melipat gandakan duit dalam akaun bank mereka secara senyap dan pantas.

Dengan pelaburan yang betul (dan patuh syariah) dengan hanya duduk depan PC. Buat kat ofis bila bos tak pandang pun boleh!

"Biar betul...ni Forex ke?"

Kan saya dah cakap awal-awal... ini bukan FOREX.

Ia adalah Komoditi Trading Yang Patuh Syariah

dan diiktiraf oleh bursa malaysia

**

**Penafian: keberkesanan teknik ini tidak tipikal, kami tidak menjanjikan yang teknik-teknik pelaburan yang kami ajarkan ni akan mendatangkan hasil yang sama jika anda menggunakan teknik-teknik yang kami ajarkan ini. Keberkesanan teknik-teknik ini bergantung kepada individu.

Saya tahu anda mungkin skeptikal, sebab ada ramai yang hilang duit dalam "pelaburan" lain. Mungkin anda sendiri pernah kena"burn" beberapa ribu Ringgit mencuba teknik "pelaburan biasa". Atau mungkin anda pernah hilang duit dalam kes penipuan FOREX.

Tetapi, kenapa ada yang gagal?? Kenapa ramai yang gagal menjana pendapatan tambahan??

Sebab mereka tak faham 3 rahsia melabur dengan bijak dan pasti untung, iaitu:

Ya, saya tahu bahawa ramai yang tidak mempunyai mentor untuk mengajar mereka bukan sahaja teknik pelaburan, tetapi berkongsi tip terkini mengenai pasaran, dan tunjukkan hasil pelaburan dia sendiri tanpa menyembunyikan apa-apa..

Mungkin anda tak tahu di mana nak cari mentor palaburan yang memang cukup power?

Jangan bimbang, sebab saya ada disini, dan sebentar lagi saya akan terangkan bagaimana anda boleh belajar dari saya..

Tetapi, sebelum tu.. lihat dulu bukti keuntungan student saya:

Bukti: Keuntungan Student Saya Melebihi RM30k Dalam 30 Hari!

**Penafian: keberkesanan teknik ini tidak tipikal, kami tidak menjanjikan yang teknik-teknik pelaburan yang kami ajarkan ni akan mendatangkan hasil yang sama jika anda menggunakan teknik-teknik yang kami ajarkan ini. Keberkesanan teknik-teknik ini bergantung kepada individu.

Bukti ilmu saya anda dapat lihat dari pencapaian student saya sendiri...

Secara keseluruhan, profit student saya melebih 6 angka - YA lebih dari RM100,000..

Tak percaya? Lihat bukti pendapatan dari akaun mereka sendiri, yang mereka kongsikan kepada saya:

Norjufri - Untung RM150K

Sila tekan play video di bawah untuk mengetahui tentang bagaimana Norjufri boleh untung sebanyak ini.

 

**Penafian: keberkesanan teknik ini tidak tipikal, kami tidak menjanjikan yang teknik-teknik pelaburan yang kami ajarkan ni akan mendatangkan hasil yang sama jika anda menggunakan teknik-teknik yang kami ajarkan ini. Keberkesanan teknik-teknik ini bergantung kepada individu.

Testimoni WR Trader (01) Mac 2016 - Norjufri
Testimoni WR Trader (02) April 2016 - Norjufri
Testimoni WR Trader (03) Mei 2016 - Norjufri
Testimoni WR Trader (04) Jun 2016 - Norjufri
Testimoni WR Trader (05) Julai 2016 - Norjufri
Testimoni WR Trader (06) Ogos 2016 - Norjufri
Testimoni WR Trader (07) September 2016 - Norjufri
Testimoni WR Trader (08) Oktober 2016 - Norjufri

Azizul - Untung RM53K

Saya mula terlibat dalam futures trading pertengahan tahun 2016.Saya bermula trade fcpo setelah mengikuti kelas advanced trading strategies dan hasilnya saya loss dengan jumlah yang besar setiap bulan dan pernah margin call.
Selepas saya mengalami kerugian boleh dikatakan setiap bulan,saya diperkenalkan oleh rakan untuk mengikuti kelas WR Team yang dikendalikan oleh Wafi Azian.Saya menghadiri Futures Trading Workshop Wafi Azian pada bulan Disember 2016.Apa yang diajar oleh Wafi Azian sangat berbeza daripada kelas lain yang pernah saya hadiri sebelum ini.
Semasa kelas Wafi Azian,barulah saya sedar kesilapan-kesilapan trading saya sebelum ini.Saya diajar dan didedahkan perkara-perkara penting dalam trading seperti stoploss,dimana area stoploss,mengenal signal entry,trendline,snr,moving average,fast slow momentum,5 candle penting,cara take profit,trailing yang betul,money management yang betul,kawalan emosi dan lain-lain lagi.
Pandangan saya,apa yang membezakan kelas Wafi Azian dengan kelas-kelas lain ialah beliau adalah seorang trader yang real trade.Apa yang didedahkan beliau di dalam kelas berdasarkan jatuh bangun beliau dalam dunia trader berbelas tahun.Berbeza dengan kelas lain yang kebanyakkan hanya paper trade yang mana pengajar itu sendiri tidak trade dan kebanyakan adalah secara teori.

Di sini saya sertakan bukti trade saya setelah hadir kelas Wafi Azian pada Bulan Disember 2016

Jan 2017 -Profit Rm 18,125.00
Feb 2017 -Profit Rm 10,575.00
Mac 2017 -Profit Rm   9,125.00
April 2017 -Profit Rm      401.26( Saya tak trade sangat sebab menjalani pembedahan tulang belakang)
Mei  2017 -Profit Rm   7,325.00
Jun  2017 -Profit Rm   7,750.00

Jumlah keseluruhan profit selepas menghadiri kelas Wafi Azian adalah Rm 53,301.26

-Azizul Shah Bin Mohd Noor-

JAN 2017_01
Feb 2017_01
MAC 2017_01
MEI 2017_01
JUN 2017_01

Tengku Su Iskandar

Tengku su iskandar naikan modal hingga 200 percent

ewfadsf

Ingat, ini pencapaian STUDENT saya sendiri - YA! Mereka yang langsung tidak tahu apa-apa sehingga hadir ke seminar saya.

(Kalau saya nak tunjuk bukti keuntungan saya memang senang, tetapi saya nak tunjuk kepada anda kalau sudent saya boleh berjaya, anda juga boleh berjaya..)

Mereka ni bukan pakar saham atau FOREX. Memang ada yang dah faham asas pelaburan, tetapi mereka yang 100% mula dari kosong juga dapat menjana pendapatan melebihi 5 angka setiap bulan dengan panduan, tips dan perkongsian ikhlas saya..

Kenapa ada hari yang rugi??

Dalam semua jenis pelaburan, bukan seitap hari anda akan untung.. Ada hari yang untung dan ada hari yang rugi.

Kalau anda nak untung setiap hari tanpa rugi, tolong jangan baca lagi. Tutup laman web ini kerana anda mungkin tidak sesuai untuk menjadi student saya. Kalau anda nak skim cepat kaya, ini bukan tempatnya dan saya bukan orang yang perlu anda cari..

Memang ada hari yang anda akan rugi - itu adalah sebahagian dari sistem saya..

Tetapi kalau anda ikut arahan saya dan percaya dengan panduan yang saya berikan, esoknya anda akan untung lebih besar dari apa yang anda rugi, dan hujung bulan baki akaun bank anda boleh melipat ganda!

Jadi, apakah sistem pelaburan saya dan mengapa anda tidak pernah mendengar nama saya?

Ok, inilah cerita saya...

SELEPAS ANDA LIHAT SEMUA INI, ANDA PASTI INGAT PELABURAN INI BERISIKO TINGGI. TUNGGU DULU KAMI TELAH MENYEDIAKAN SILIBUS SUPAYA ANDA DAPAT MENGURANGKAN RISIKO ANDA DAN MENJANA KEUNTUNGAN SEPERTI MEREKA

Untuk membantu anda mengurangkan risiko anda dalam pelaburan ini kami ingin mengenalkan 2 mentor untuk membantu anda dalam pelaburan berisiko tinggi ini iaitu wafi azian dan tuan zaidi ismail.

Saya Seorang Trader "Underground"& Lebih Suka Buat Duit Dengan Senyap

Saya Wafi Azian, pakar Commodity Trading.

Saya tak suka di panggil "sifu" atau "guru".

Saya cuma berminat meraih keuntungan melalui sistem pelaburan saya secara senyap, tanpa ganguan. Saya cuma berminat log masuk ke akaun online saya setiap pagi untuk membeli, dan setiap petang untuk menjual dan mendapat keuntungan.

wafi 500x500

Saya cuma berminat untuk mengajar mereka yang 110% serius dan 110% komited untuk mengikut jejak langkah saya. Saya cuma berminat untuk menolong mereka yang sanggup mengikut panduan saya untuk bebas dari hutang. Saya cuma berminat untuk mendorong anda untuk mencapai "financial freedom" dan hidup dengan lebih selesa.

Sejak 2015, saya mulakan siri seminar FCPO saya yang full-house setiap sessi, penuh dengan student yang sanggup membayar lebih dari RM5,500 untuk belajar LIVE dari saya..

Penerangan ringkas zaidi ismail bagaimana ingin mengurang risiko dalam trading fcpo

Siapa Zaidi Ismail ni?

photo_2017-04-06_10-10-28-copy

Zaidi Ismail merupakan seorang Pelabur, Pemilik Perniagaan dan Juru Runding yang terlibat di dalam industri telekomunikasi selama 15 tahun.

Menjadi jutawan seawal usia 32 tahun.

Merupakan pengasas Urus Insan Sdn. Bhd. iaitu sebuah komunit atau kelab celik kewangan dan pelaburan yang terdiri dari 2000 orang ahli dari seluruh Malaysia.

Fokus utama beliau kini ialah di dalam pelaburan tunai.

Selain itu anda juga akan didedahkan dengan Pelaburan Saham untuk melipatgandakan lagi keuntungan anda.

Sessi pengenalan kepada Pelaburan saham akan diajar oleh Pakar Saham - Encik Wan Muhamad Firdaus.

wan firdaus saham

WAN MUHAMMAD FIRDAUS atau nama jolokannya dalam bidang saham 'Demon of Market' adalah seorang trader yang telah berkecimpung di dalam pasaran saham sejak 10 tahun yang lalu.

Pada awalnya beliau melibatkan diri dalam dunia pasaran saham dengan memohon Initial Public Offering (IPO).

Kemudiannya beliau sedar bahawa pelaburan saham lebih memberi peluang yang cerah dan beliau mula melibatkan diri dengan 'Secondary Market'.

Beliau dapat melunaskan segala hutang dengan PTPTN sebaik sahaja beliau dengan berbekalkan keuntungan yang beliau buat dari pelaburan saham.

Dewasa ini beliau bekerja sebagai seorang 'dealer' dan motto pelaburan beliau adalah "Pasaran saham adalah diibaratkan sebagai peperangan. Anda harus tahu bila masa untuk beli dan jual dan sentiasa ingat bahawa ini adalah 'do eat dog world'"

Cuba anda lihat sendiri, sessi ini dimana lebih dari 90 orang hadir ke workshop dua hari saya di Selangor tahun lepas:

seminar kelas fcpo wr trader

Jadi... Jenis Pelaburan Apa FCPO Ni Sebenarnya??

Tonton Video Dibawah Untuk Pengenalan Kepada FCPO, Lubuk Duit Yang Tersembunyi di Malaysia!

FCPO adalah Pasaran hadapan (futures) minyak kelapa sawit mentah (crude palm oil). Video di atas menerangkan secara asas bagaimana FCPO berfungsi, tetapi di sini saya nak terangkan keunikan FCPO:

Berbanding dengan FOREX, ia adalah pelaburan yang 100% patuh syariah sebab ia berdasarkan komoditi / bahan fisikal

Berbanding dengan FOREX, ia adalah pelaburan yang selamat & tiada penipuan sebab ia di kawal oleh Bursa Saham Malaysia

Berbanding dengan saham, anda boleh buat duit dari FCPO walaupun market sedang "down" atau menurun

Berbanding dengan saham, anda tidak memerlukan modal yang terlalu tinggi untuk mula trading FCPO

Kami akan ajar anda segala-galanya mengenai FCPO dari asas sampai advance, sehingga anda berjaya mula trading dalam FCPO

Memperkenalkan - Strategi 5 RULES oleh Wafi Azian

Di sinilah keunikan kami. Kami hanya menggunakan teknik yang paling simple, 5 RULES sahaja untuk mencapai keuntungan semaksimakan yang mungkin.

Jadi apakah dia strategi 5 RULES ni?

t-badge

TREND: Bagaimana membaca arah pasaran dengan betul.

t-badge

Support & Resistance: Bagaimana boleh ketahui lokasi yang anda boleh bertindak

t-badge

MOMENTUM: Bagaimana anda boleh dapatkan entry tanpa berendam lama

t-badge

CRS: Confirmation untuk masuk posisi

t-badge

Money Management: Cara mengawal loss dan meningkatkan profit

Siapa yang patut hadir ke Program Intensif WR Trader ni?

t-badge

Newbies yang berminat dengan trading saham,Pasaran hadapan (Future Market)

t-badge

Trader yang selalu rugi dalam trading saham & Pasaran hadapan.

t-badge

Trader yang masih konfius dengan pergerakan market.

t-badge

Trader yang tak tahu nak guna teknik apa pun.

t-badge

Mereka yang inginkan ilmu pelaburan baru.

t-badge

Forex trader yang nak beralih arah ke Saham & Futures Market.

Bagaimana Kami Boleh Memperoleh Keuntungan Yang Besar Dalam Masa Yang Singkat Dengan Pelaburan FCPO

Seperti yang ditunjukkan dalam statement kami tadi.

Pelaburan FCPO adalah suatu pelaburan yang berisiko tinggi dan berpeluang memberikan pulangan yang tinggi.

  • Mengawal Kerugian.
    • Teknik-teknik yang kami akan ajarkan kepada anda adalah cubaan untuk mengekalkan keuntungan yang tinggi tetapi dengan mengawal risiko. Antara kaedah yang kami akan ajarkan adalah:
      • Pengurusan kewangan.
      • Teknikal analisis.
    • Minimakan kerugian dengan mengecilkan Stop Loss.
  • Modal Yang Tinggi.
    • Seperti dalam statement keuntungan kami yang boleh menjana sebanyak RM57 ribu dan RM100+ ribu tadi adalah dengan bermodalkan sekurang-kurangnya RM20,000.
    • Modal permulaan RM20,000 tadi dipecahkan kepada RM5,500 kelas intensif, RM10,000 Modal permulaan untuk mula trading dan extra RM4,500 untuk software.
    • Bagaimana student saya boleh dapat RM100,000 dalam masa 6 bulan adalah dengan beberapa siri trading. Adalah hampir mustahil untuk anda dapat RM100,000 dalam sekali trade sahaja dan pada setiap kali trade, dengan menggunakan teknik kami, anda boleh kerugian modal atau mendapat keuntungan. Tidak semestinya setiap kali trade anda akan mendapat keuntungan dengan teknik-teknik kami ini.
    • Kami sama sekali tidak menjanjikan yang anda akan dapat hasil yang sama.
  • Diiktiraf oleh Bursa Malaysia
  • Kami tak ambil duit anda dan laburkan, kami cuma ajarkan cara untuk memudahkan anda melabur.

Penafian: keberkesanan teknik ini tidak tipikal, kami tidak menjanjikan yang teknik-teknik pelaburan yang kami ajarkan ni akan mendatangkan hasil yang sama jika anda menggunakan teknik-teknik yang kami ajarkan ini. Keberkesanan teknik-teknik ini bergantung kepada individu.

Testimoni 100% Tulen Dari Student Kami Yang Berjaya Buat Duit Secara Konsisten..

testimoni wr trader
testimoni wr trader
testimoni wr trader
testimoini WR Trader - FCPO (1)
testimoini WR Trader - FCPO (3)
testimoini WR Trader - FCPO (2)
testimoini WR Trader - FCPO (4)

Ingat, bonus ini untuk masa yang terhad sahaja, untuk pembeli terawal sahaja. Group rahsia ini memang anda tidak boleh cari atau sertai tanpa kebenaran dari kami.

Malalui group ini, anda boleh menjalin hubungan yang baik dengan pemilik perniagaan, VIP, pakar saham, pakar pelaburan dan rami lagi yang boleh membantu anda dalam kegiatan trading anda..

Memang kami tak nak terlalu ramai dalam group ni, jada terpaksa hadkan penyertaan..

Jangan terlambat, tempah sekarang untuk mendapat bonus ini..

Yuran Pendaftaran

Bronze Package
SOLD OUT

RM50 1 HARI

  • ✅ Basic FCPO
  • ✅ Bagaimana Menjana Keuntungan dan Mengawal Kerugian Dalam FCPO
  • ✅ Cara buka akaun FCPO
  • ✅ Kaedah Pengawalan Risiko FCPO (Basic Hedging Teknik)
  • ✅ 4 Jam Seminar
    Sesuai untuk mereka yang baru ingin mengenali FCPO dan ingin mengetahui peluang keuntungan melalui FCPO
  • -
  • -
  • -

Silver Package
SOLD OUT

RM3000 1 HARI

  • ✅ Basic FCPO
  • ✅ Bagaimana Menjana Keuntungan dan Mengawal Kerugian FCPO
  • ✅ Cara buka akaun FCPO
  • ✅ Kaedah Pengawalan Risiko FCPO (Basic Hedging Technics)
  • ✅ Advanced Hedging Technics by Zaidi Ismail
  • ✅ 2 Kali basic Webinar Sebelum Kelas
  • ✅ 1 Hari Kelas
  • ✅ Semi-Manual Robotic Trading System Can Generate Income if follow consistently)
  • ✅ 2 Bulan Live Support di Telegram
    Sesuai untuk mereka yang mahu generate income melalui FCPO or World Commodity Trading

Gold Package

RM5500 3 HARI

  • ✅ Basic FCPO
  • ✅ Bagaimana Menjana Keuntungan dan Mengawal Kerugian FCPO
  • ✅ Cara buka Akaun FCPO
  • ✅ Basic dan Advanced Hedging Technics by Zaidi Ismail
  • ✅ 4 Kali Advanced Webinar
  • ✅ Semi-Manual Robotic Trading System (Proven System Can Generate Income If Follow Consistently)
  • ✅ 5 Rules Trading System (Proven Strategies With Minimal Risk)
  • ✅ Momentum Trading Strategies
  • ✅ 2 Hari Kelas
  • ✅ 1 Day Live Trading
  • ✅ 3 Bulan Support Live Di FCPO Group Telegram
  • ✅ Percuma Keahlian Urusinsan
  • *Bonus kelas saham anda hanya akan dapat bila student melebihi 10 orang sahaja.

PENAFIAN

Pihak WR Trader tidak mengakui bahawa anda pasti akan capai keuntungan atau kerugian seperti yang di website ini, di laman-laman media social atau mana-mana media baik fizikal ataupun digital milik WR Trader atau WR Media & Event. Kursus-kursus kami dan alatan yang kami cadangkan hendaklah digunakan sebagai 'alat' bantuan belajar sahaja, sebarang kerugian disebabkan menggunakan alat-alat yang kami cadang anda gunakan, kami tidak akan bertanggungjawab. Jika anda ingin menggunakan duit sebenar melabur, kesemua keputusan yang anda akan lakukan adalah tanggungjawab anda. Segala 'track record' trading kami yang kami tunjukkan kepada anda adalah benar dan pihak kami tidak perlu membuktikan kesahihannya dalam apa bentuk sekali pun. Pelaburan komoditi adalah satu pelaburan alternatif yang mempunyai risiko tinggi dan harga turun naik berbanding dengan saham konvensional dan pelaburan bon. Walaupun ia menawarkan manfaat daripada segi kepelbagaian dan pulangan yang lebih tinggi, ia tetap mempunyai risiko tersendiri dan pelabur perlu memahami sepenuhnya mengenai produk tersebut sebelum melibatkan diri. Kami tidak akan bertanggungjawab di atas kerugian anda. Kami juga tidak sama sekali mengambil modal untuk berdagang bagi pihak anda, kami hanya berkongsi cara-cara trading kepada anda. Segala keuntungan dan kerugian adalah hasil dari tindakan anda sendiri. Oleh kerana ia melibatkan perdagangan kontrak niaga hadapan, pelabur juga harus memahami ciri-ciri uniknya dan dapat menilai risiko perdagangan niaga hadapan.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.